مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان البرز اعلام کرد: ۲۸ فقره پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها برای محصولات کشاورزی با نظارت مدیران کنترل کیفی و شرکت های بازرسی در این استان صادر شد.
علیرضا بدری با بیان اینکه از ابتدای سال جاری امور مرتبط با سلامت محصولات کشاورزی به سازمان حفظ نباتات کشور و به تبع آن مدیریت حفظ نباتات استان ها واگذار شده است، افزود: ۲۸ فقره پرونده صادر شده برای نشان حد مجاز آلاینده ها در سطح ۳۹ هکتار با ۹ هزار تن محصولات مختلف گلخانه ای و اراضی فضای باز صادر شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد، ۶ پرونده به میزان ۲ هکتار با ۲۳۱ تن محصول در سال جاری موفق به دریافت این نشان شده است، اظهار کرد: این نشان برای محصولاتی همچون گوجه فرنگی، کاهو، قارچ خوراکی، به لیمو، بادمجان، خیار، پیاز، ذرت شیرین، توت فرنگی، اسفناج، سیر و فلفل سبز صادر شده است.
وی گفت: اعطای نشان حد مجاز آلاینده ها با هدف بکارگیری مجموعه روش های فیزیکی، زراعی، مکانیکی، بیولوژیکی و استفاده از آفتکش های شیمیایی با دوره کارنس پایین موثر در برنامه کنترل آفات و بیماری ها و در راستای کاهش مصرف آفتکش های شیمیایی و تولید محصول سالم با باقیمانده قابل قبول آفتکش ها، نیترات و فلزات سنگین برای مصرف عموم مردم اجرا می شود.
بدری در خصوص چگونگی اجرای طرح، تصریح کرد: با بکارگیری کارشناسان کلینیک های گیاه پزشکی و آموزش مدیران کنترل کیفی و نظارت این مدیریت بر محصولات زراعی، باغی و گلخانه های استان، عملیات مبارزه با آفات، بیماری ها و علف های هرز و حضور مستمر با بهره برداران انجام و همچنین توصیه اصولی به اجرای روش های تلفیقی کنترل عوامل زیان رسان صورت می گیرد.
به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz