میوه‌های قرمز؛ رنگی برای تندرستی

میوه‌های قرمز؛ رنگی برای تندرستی
شناسه خبـر : ۱۱۴۳۰۰ پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۵

میوه‌های قرمز فقط خوش‌رنگ و خوش‌طعم نیستند؛ آن‌ها بمب سلامتی‌اند. از توت‌فرنگی و انار گرفته تا گیلاس، تمشک و زغال‌اخته، هرکدام‌شان سرشار از مواد مغذی‌ای هستند که بدن را پاکسازی و تقویت می‌کنند.

به گزارش شهروندالبرز، آمنه شکوهی؛

رنگ قرمز این میوه‌ها اغلب به خاطر وجود آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند آنتوسیانین و لیکوپن است؛ موادی که با کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی، و جلوگیری از پیری سلولی، به بدن جان تازه‌ای می‌بخشند. این ترکیبات می‌توانند خطر بیماری‌های قلبی، برخی سرطان‌ها و مشکلات بینایی را کاهش دهند.

ویتامین C فراوان در میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی و انار، پوست را شاداب و سیستم ایمنی را مقاوم می‌سازد. پتاسیم و فیبر موجود در گیلاس و آلبالو نیز به کنترل فشار خون و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

از طرفی، این میوه‌ها در تقویت حافظه و تمرکز نیز مؤثرند و مصرف منظم‌شان می‌تواند به حفظ نشاط ذهنی کمک کند. برای همین است که در رژیم‌های غذایی سالم، همواره یک جای ویژه برای میوه‌های قرمز باز است.

در یک جمله: اگر سلامتی را دوست دارید، قرمز بخورید!

به پیج اینستاگرامی «شهروندالبرز» بپیوندید
instagram.com/shahrvand.alborz